Op locatie

 

Klanken in je les

Klankenschalen en andere instrumenten die gebaseerd zijn op de stemming van 432 Hz, zorgen voor verdieping en verbinding. Deelnemers van je les (Yoga, Tao, Ademwerk, etc.) gaan door de afgestemde klanken en vibraties veel gemakkelijker uit hun ‘denkhoofd’ en in de beleving. Dit is wat ik iedere keer weer ervaar, als ik een les begeleid met mijn instrumenten.

Terwijl de groep de oefeningen doet, bespeel ik op rustige wijze de klankschalen, handpan en eventueel andere instrumenten. Ik ben hierbij volledig afgestemd op de docent en de groep. Bij aanvang van de les kan ik met een klanktechniek je deelnemers aarden en verbinden. De les kan desgewenst afgesloten worden met een diep ontspannende klankbeleving. Het is maar net wat je in gedachten hebt; maar daar stemmen we van tevoren over af, in een kennismakend gesprek.

Klanken op je bedrijf of evenement

Hoe leuk is het om De Klankentent naar je bedrijf of evenement te laten komen! Zo ben ik met mijn sfeervolle tent en instrumentarium uitgenodigd op een exclusieve verjaardag, in een sauna en op een yogadag. Stuk voor stuk onvergetelijke ervaringen, zowel voor mij als voor de deelnemers!

Tot de mogelijkheden behoren:

Groepssessies (max. 5 personen per sessie)

-Klankreis diepe ontspanning

-Meditatie met klankinstrumenten en positieve suggesties

-Workshops: Wat doet klank met een mens? Kwantumfysica en klankreis, of: Leer klankschalen bespelen.

 

Individuele sessies

-Deep sound massage

-Behandeling met stemvorken

Klik hier voor de folder.

Voor meer info en tarieven, neem contact op met Brechtje.