Groepssessie

Bij een groepssessie heb je keuze uit:
Klankreis, Klankavonden of Leer zelf klankschalen bespelen

Klankreis

Een aanrader voor een verdiepende en ontspannende beleving samen met het gezin, met vrienden of met je geliefde.
Je zit comfortabel in een relaxstoel, met een kussentje op je ogen, zodat je in diepe ontspanning de klanken en trillingen ervaart van klankschalen, handpan, klankbuizen, Ocean drum en windgongetjes. Deze instrumenten hebben een speciale basisstemming van 432 Hz. Daarvan is bewezen dat de hersenen Alfa (zoals bij meditatie) en Theta (nog meer verdiepende) golven gaan produceren en je parasympatische zenuwstelsel wordt geactiveerd. Dit bevordert rust en herstel in je lichaam en zorgt voor een gevoel van diepe ontspanning.
Omdat je samen in deze klanken wordt ondergedompeld, zul je met elkaar ook een diepere verbinding beleven. Good vibrations!

Nu ook een sessie speciaal voor kinderen! Spelenderwijs alles over klank en trillingen ontdekken. Je mag daarbij ook zelf klankschalen bespelen. Neem je papa of mama mee.

Max. 3 personen.

Samen boek je een uur voor €60,-

Klankavonden

Tijdens de klankavonden kun je om de week een moment voor jezelf nemen om lekker te ontspannen en te genieten van een klankconcert.  Maar dat niet alleen: je leert ook om op een laagdrempelige manier ontspanning, welzijn en verbinding in je leven te integreren.

De opbouw in het programma helpt je om meer te verdiepen en tot je kern te komen.

 

Per avond: €25,- pp

Strippenkaart van 6 avonden: €120,-

Leer zelf klankschalen bespelen

Wil je ook mensen in diepe ontspanning brengen met je eigen klankschalen?

Ik bied je een individuele praktische cursus aan, waarin je technieken, vaardigheden en achtergronden leert om een kwalitatief hoogstaande klankschaalmassage te geven.

De les wordt individueel gegeven. Je neemt zelf iemand mee, die graag jouw klankschaalmassage wil ondergaan. De cursus wordt op maat gegeven, afgestemd op jouw specifieke vragen en doelen. Je kunt ervoor kiezen om wekelijks terug te komen of om de cursus of langere tijd uit te smeren, zodat je tussendoor kunt oefenen.

Per losse middag: €95,-

Reeks van 5 middagen: €450,-

Let op

Een deep sound massage of een stemvorkbehandeling worden afgeraden bij: zwangerschap, pacemaker, metalen protheses, ICD, epilepsie, trombose of psychose. Neem bij twijfel contact op met je arts.